Uitgebreid aanbod elektrische- en standaard fietsen!

Hier vindt u de merken uit onze collectie. Via de onderstaande links kunt het aanbod van de betreffende merken bekijken. Bent u nieuwsgierig naar onze andere fietsen in de collectie, dan kunt u altijd even langskomen of contact met ons opnemen per telefoon, e-mail of contactformulier.

BATAVUS

Batavus is ruim honderd jaar één van de grootste fietsfabrikanten van Nederland met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek.

SPARTA

De 95-jarige geschiedenis van Sparta laat zien dat het een wendbaar bedrijf is, zich aanpast aan de omstandigheden en de tijdgeest aanvoelt. Tegenwoordig wil iedereen een fiets die past bij zijn of haar levensstijl, dus richt Sparta zich op specials.

POINTER

Type fiets, kleur, comfort, onderdelen, accessoires. Allemaal aspecten die samen zorgen dat een fiets ook echt ùw fiets wordt. Pointer, alleen verkrijgbaar bij de fietsenvakman, is een prima startpunt voor uw zoektocht naar een nieuwe tweewieler.

BRIK

De fiets met cardanas. Een fiets met cardanas is hoogwaardig en zeer betrouwbaar. Bovendien betekent een cardanas geen onderhoud, geen smeerboel en geen gedoe meer met de ketting.

HARBIN

Harbin fietsen worden handmatig gebouwd, in de Harbin fabriek in China of in de Harbin werkplaats in Ede. Vooral de kleinere series worden in Ede gebouwd, heren fietsen, dames fietsen, voorserie fietsen en prototypes voor de komende jaren.

JAN JANSSEN

Direct na zijn actieve wielercarrière begint Jan Janssen zijn eigen wielermerk. Net als op de fiets streeft hij ook met deze activiteit naar het allerhoogste. Hij merkt al snel dat er een markt bestaat van consumenten die alleen met het allerbeste genoegen nemen.

ALDO

Aldo fietsen heeft een breed assortiment stevige en leuke fietsen voor zowel groot als klein. Basic fietsen tegen een scherpe prijs!

BIKE XS

Bike XS biedt een ruim assortiment voor de kleintjes. Van driewielers tot steppen en loopfietsen. Ook voor accessoires kunt u bij ons terecht.

RIVEL

Bij Rivel is het uitgangspunt tijdens het ontwikkelen van een nieuw model om altijd het beste product te maken voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser.

POPAL

Nederlanders lopen graag voorop op het gebied van trends, maar ze zijn wél slim genoeg om nooit te veel te betalen. Popal ontwikkelt daarom betaalbare kwaliteitsfietsen met een eigentijds design. Lekker hip en van degelijke kwaliteit, maar dan betaalbaar voor iedereen!

HOLLANDIA

Zoek je een damesfiets of herenfiets? Een omafiets, transportfiets, stadsfiets, vouwfiets, moederfiets of elektrische fiets? Hollandia heeft een breed assortiment met fietsen voor de hele familie.